APRSLA

Norsk forum for APRS, D-STAR og Packet
Dato/klokkeslett: 2018-08-15 21:36

Alle tider er UTC + 1 time


Språk:
APRSLA - Registrering

"APRSLA" forum er beregnet for radioamatører, hvorpå brukernavn ved registrering skal være ditt kallesignal.

Ved å registrere deg på “APRSLA” (eller “http://forum.aprsla.net”) bekrefter du at du godtar nedenstående regler. Reglene kan endres når som helst, men vi vil da gjøre vårt ytterste for å holde deg informert.


Forumet er levert av phpBB, en forumtjeneste lansert under "The General Public License" ("GPL"). Programmet kan lastes ned fra phpbb.com.
Se phpbb.com/ for mer informasjon.


Du aksepterer at du ikke kan skrive støtende, uanstendige, vulgære, injurerende, hatske, truende, pornografiske eller tilsvarende typer innlegg som kan være i strid med norsk lov. Ved brudd på disse regler risikerer du utestengelse og skriftlig advarsel til din Internettleverandør. IP-adresse i alle innlegg registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelser. Du er videre innforstått med at APRSLA har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge ethvert emne når dette anses nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon blir lagret i en database. Denne informasjonen blir ikke utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men APRSLA kan ikke stilles til ansvar for evt hacking o.lign. av phpBB som kan medføre tap av -, eller innsyn i -, databasen.cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Driftes av APRSLA - phpBB3 v3.0.11 med norske tekster